Contact met Nikki:
verslavingsdeskundige,
(trauma)coach & therapeut

Bel mijstuur een bericht via het formulier hieronder of de WhatsApp-knop rechts onderin het scherm.

Bellen

Bericht sturen via email

Dank je voor je bericht of vraag, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er ging iets mis, probeer het nog eens..

Locaties

Ik werk vanuit Noord-Brabant (NL) en heb cliënten in Nederland en Vlaanderen. We kunnen sessies zowel fysiek als online inplannen, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt.

Socials

Anonimiteit en privacy

De privacy van al mijn cliënten staat bovenaan mijn lijstje. Dat betekent dat ik nooit namen of inhoud van gesprekken met anderen zal delen. De enige uitzondering hierop is mijn supervisor, degene waarmee ik regelmatig contact heb om ervoor te zorgen dat ik kan reflecteren op het proces. Maar, de communicatie zal altijd plaatsvinden zonder het prijsgeven van de identiteit van de client. Lees de uitgebreide privacybeleid.

Algemene Voorwaarden Nikki Nooteboom Coach & Counselor

De geweldige CARTOONS op deze websites zijn speciaal voor mij gemaakt door Maarten Wolterink!

Contact met Nikki:
verslavingsdeskundige,
(trauma)coach & therapeut

Bel mijstuur een bericht via het formulier hieronder of de WhatsApp-knop rechts onderin het scherm.

Bellen

Bericht sturen

Dank je voor je bericht of vraag, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er ging iets mis, probeer het nog eens..

Locaties

Ik werk vanuit Noord-Brabant (NL) en Den Haag en heb cliënten in Nederland en Vlaanderen. De fysieke face-to-face sessies laat ik het liefst plaatsvinden bij jou thuis of op een locatie bij jou in de buurt. We kunnen sessies zowel fysiek als online inplannen, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt.

Socials

Anonimiteit en privacy

De privacy van al mijn cliënten staat bovenaan mijn lijstje. Dat betekent dat ik nooit namen of inhoud van gesprekken met anderen zal delen. De enige uitzondering hierop is mijn supervisor, degene waarmee ik regelmatig contact heb om ervoor te zorgen dat ik kan reflecteren op het proces. Maar, de communicatie zal altijd plaatsvinden zonder het prijsgeven van de identiteit van de client. Lees de uitgebreide privacybeleid.

Algemene Voorwaarden Nikki Nooteboom Coach & Counselor